ALGEMENE INFO
• meer medewerkers mogelijk
• muziek en sfeerlicht altijd for free
• kinderen jonger dan 12 jr: halve prijs
• De standaard opstartkost (eenmalig) bedraagt 200 euro voor groepjes van 30 tot 60 personen en 100 euro voor groepen van 60 tot 100 personen, boven de 100 personen wordt er geen opstartkost aangerekend. Onder de 30 personenen is de opstartkost 400 euro.
• Transport H/T: 1€/km.
• prijzen excl. 12 % btw
• eventueel gebruik stroomgroep 12.000 kva: 150€ + btw (incl. 4u brandstof)
Degusteren en aperitieven
• De lekkerste hammen uit Spanje
• Franse en Hollandse weekdieren
• Warme gerechtjes - show cooking (scampi, pasta vongole, Veggie, Panzerotti, Tortelli, Bouilabaise, Belgische beenham, ....
• Desserts
• Combinatie van 4 bordjes of meer
• Dessert mogelijk als extra
PASTA'S
Wij serveren - à volonté - 3 verschillende soorten verse pasta's met bijhorende verse kruiden, kazen en garnituur.
Wij overgieten met 6 verschillende soorten sauzen
PIZZA'S
Wij bereiden verse artisanale pizza's in een echte pizza oven. Dagvers deeg, supervers vlees, fijne kazen en knapperige groentjes.
DESSERT
Gelato, Sorbetto, Soufflé, Tartuffo, Nougat..... lekker smullen
Combinatie pasta's en pizza's en/of hamburgers is mogelijk
Hamburgers gerookt en bruin gebakken op de Teppanyaki á volonté met vers en sappig Angusbeef maar ook een fish of veggieburger als je dat liever wilt. Zoveel je wenst of zoveel je opkan! Geserveerd met knapperige groentjes op een warm krokant broodje en hippe toppies.
Je kan deze formule uitbreiden met pizza en/of pasta
Naan is een geurig Aziatisch brood, gemaakt van tarwe, zuurdesem, knoflook, komijn en koriander. Het smaakt superlekker, want we vullen de broodjes met heel veel verse groentjes, heerlijke sauzen en riante warme of koude vullingen zoals pooled beef, gerookte zalm met tzaziki, scampi met look, kip met appeltjes en curry, maar ook veggie of vegan.
met bv.:
- Mini-loempias in chilisaus
- Wrap met krokante kip & Thaise salade
- Pikante pasta Bolognaise met Oosterse toets
- Gebakken gamba met broccoli & currysaus
- Kippenspies in curry met mango en/of ananas
- Kortgebakken tonijn met rijstnoedels en Thaise dressing
- Gehaktballetjes of runderlapjes met pindasaus en gebakken rijst
- Oosterse spinaziesoep met rivierkreeftjes
- Kalkoen met groene pikante curry en basmatirijst
HERFSTFORMULE
En als je wilt met aangepaste wijntjes! Alles ter plaatse klaargemaakt in onze foodtruck!
WINTERFORMULE vanaf 24 euro p.p.
BBQ, raclette, goulash, tartiflette en warme/sterke drankjes en nog veel meer. Voor een super buitenfeestje
TAPAS à 8€ per portie
PAELLA IBERICO à 15€/pp
Dè orginele vers gemaakte paella met kip, calamares, grote garnalen, mosselen, rijst en chorizo
Vanaf min. 10 pers • 45€/pp
Talrijke mogelijkheden - vraag het maar...
45€/pp
Apero
Cream Cheese Jalapeno Peper • Tortilla chips met zoete aardappelfrietjes, bonen en maïs • Tostada met makreel, dille en rucola • Tacoshell met pulled chicken
Voorgerecht
Camarones a la diablo (scampi pikante saus)
Hoofdgerecht
Mexican Hot Dog à volonté met Tex Mex topping
Dessert
Gebakken Churros
Vanaf 30€/pp
We serveren voor groepjes vanaf 20 personen:
10 x Ottolenghi ongekend lekkere veggie-hapjes voor €30 p.p.
En voor wie liever toch wat vlees wil, pimpen we de hapjes met gebakken vlees, vis of schaaldier .....
enkele vb : salade van 2 soorten bonen met limoen, bloemkoolsalade met granaatappel en pistachenoten, geroosterde groene asperge met amandel, kappertjes en dille, carpaccio van tomaat met salsa van bosui en gember enz.. enz...
" Hipfood verzorgde onze teamdag (logistiek AZ Groeninge) op voortreffelijke wijze; We kozen voor pizza-/pastaformule en er was voldoende diversiteit en meer dan we op konden! Ook voldoende lang aanwezig, tijd voor een babbeltje... Voor herhaling vatbaar!"
Lieven Deproost - teamdag logistiek AZ Groeninge
"Voor ons jaarlijks diner hebben wij beroep gedaan op Peter en zijn team om ons met talrijke hapjes een volwaardig diner aan te bieden. Peter was zeer soepel qua planning en het eten + bediening was voortreffelijk ! Net dat ietsje meer dan wat je krijgt bij andere foodtrucks dus."
Tom Dujardin